Loes en Peter gooiden het roer om in 1995
Contact


Motorbiken, Motorrijden, Off Road, een nog steeds populaire tak van manoeuvreren en behendigheid. Op een oude fiets moet je het leren! Ik kocht begin jaren 80 een tweedehandsje bij de motorpolitie in Amsterdam. Mijn eigen Moto Guzzi Californian 750cc V7 met een speedsevenschermpje. In die jaren mocht je nog een zware fiets kopen en een blauwe L achterop schroeven. Praktijkmotorrijlessen deed je dus zelf, de Amsterdamse zuidring A10 was nog niet zo lang open. Ik deed mijn theorie zelf uit een boekje. Ik haalde mijn rijbewijs in een keer! Zo gedaan. Ik rij nog steeds met veel plezier. Het is hier heerlijk toeren zo op de rustige wegen in de bergen. Je kunt gemakkelijk een dagje een motor huren, ik ga dan met je mee!

Jeffrey en Peter gingen er op 31 augustus 2009 een dagje op uit

Jeffrey: dit is mijn terrein . . .

hoog boven een ongelooflijke ontlading van genot

Jeffrey: "Ja, ik houd wel van dit soort wegen. Asfalt is saai! Wat is dit mooi hierboven, heb je nog meer . . . . ?"

Rolf en Peter gingen er op 1 augustus 2009 een dagje op uit

Rolf boven fff uitpuffen een jongensdroom komt uit

Rolf boven fff uitpuffen: "ik moet minder roken" (na een stukje bergje op duwen) en . . " een jongensdroom komt uit . . . . "

gouwe dag op the trial

Hieronder foto's van Sonja Schaap en Hans Vis, en een toer met Jan, een met Chris en een met Sepp

Op een motorfiets off the road is een lust. Omdat je geen hoge snelheden bereikt op deze dirty tracks, is het niet gevaarlijk. Op de asfaltwegen kan het glad zijn, doch geen probleem indien je voorzichtig genoeg bent. Safety first, het asfalt is glad, dus zo snel mogelijk beter de bergen in. Het is ook het leukste om op de ruige tracks te rijden. Je ziet zoveel onderweg. Ik gebruik de motor ook om verbindingswegen op te zoeken als ik wandelingen ga uitzetten. Ik heb een voorraad met special tracks voor de echte mooi weer motorrijder.

AANVRAAGFORMULIER: U bent van harte welkom, vul het aanvraagformulier nu in: aanvraagformulier.CONTACT: U kunt ons een vraag of zomaar een berichtje sturen als u wilt: contactformulier Tania Apartments.


Links een stop op het beroemde Katharo plateau, en rechts een zeer nostalgische brommer en echte Kreidler Florett uit de jaren 70