Loes en Peter gooiden het roer om in 1995
Contact


Mountainbiken, Off Road, een nog steeds populair samenspel van kracht, manoeuvreren en behendigheid. Ik fiets nog steeds met veel plezier. Het is hier heerlijk toeren zo op de rustige wegen in de bergen. Je kunt gemakkelijk een dagje een fiets huren! Je gaat er dan lekker op uit, een dagje voor jezelf. Wie kan er niet fietsen? Wat is er dan lekkerder in de natuur, "far from the world"? Je hoort alleen je zelf hijgen en het springen van de banden op de stoffige bergpaden.
Meer foto's van deze hobby ziet u hier onder op deze pagina. Onderstaande knoppen geven een korte omschrijving van de meeste hobby's die we hier actief beoefenen. Ze zijn hier ter plaatse goed te doen. Als wilt rusten wordt u niet gestoord van wat de anderen aan het doen zijn. Meestal doen we het met al 2 of 3 gasten die er zin in hebben.
Op een fiets off the road is een lust. Safety first. Het leukste en veiligste is om op ruige tracks te rijden. Het asfalt is glad, er zitten kuilen in, en er rijden soms roekeloze automobilisten. Zie de foto's.