Loes en Peter gooiden het roer om in 1995
Contact2001 REFERENTIES op Kreta, onze gasten vertellen u graag wat ze hier bij ons gevonden hebben

Lieve Peter en Loes, We zijn getrouwd en hoe!! Op zijn Grieks. Echt onvergetelijk. Om hier te trouwen. Precies zoals we hadden gehoopt en meer . . . . . . Met familie en vrienden heerlijk relaxed en zonovergoten. 's Avonds lekker eten met zijn allen. Het was heerlijk, Peter en Loes, onze complimenten. Via het INTERNET en e-mail voelde het al vertrouwd. Hier aangekomen bleek het echt allemaal zo vertrouwd te zijn. De huisjes zijn nog mooier dan op de foto's en de sfeer gemoedelijk. Niets moet, alles kan. Hier trouwen is een aanrader voor iedereen. Bedankt voor de goede zorgen, het regelen van de papierwinkel en de gastvrijheid.Kreta blauw met wit, en zon m m m mmmmmm, wij komen zeker terug. Liefs Frank en Marielle.
www.marielle-frank.nl = website huwelijk Frank en Marielle: f.lindenthisaddressisoldwanadoo.nl = frank en marielle

Hieronder vindt u de knoppen naar de REFERENTIEPAGINA'S van de andere jaren:Erwin en Sabine, vierden hun huwelijksreis hier bij ons. In ons gastenboek van vorig jaar schreven zij: " . . . . . . . . . . . zo kort van te voren was er weinig keus op INTERNET, alleen de bekende "last-minute-bestemmingen" in Lloret de Mar in een appartementencomplex van 12 verdiepingen, je kent dat wel, onze gezichten gingen al een beetje hangen, want dat was nou net niet de bedoeling. Daar was plots de site van Tania Apartments en onze ogen begonnen te schitteren. Even bellen, een formuliertje invullen en alles was geregeld, ongelooflijk!

Hier aangekomen op 14 juli na onze trouwdag verkeerden wij nog in een roes van onze mooiste dag van ons leven. Mede dankzij jullie gastvrijheid en gezelligheid duurt onze feestelijke stemming voort. We waren eigenlijk van plan ons te laten verwennen door de zon op het strand, maar dankzij jullie enthousiaste tips en de onvergetelijke jeepsafari hebben we toch een klein gedeelte van het mooie Kreta gezien. Dit is dan ook een goede reden om zeker nog eens terug te komen. Bedankt voor de voortreffelijke huwelijksreis en we wensen jullie alle geluk in de toekomst.

Veel liefs Sabine en Erwin. manthisaddressisoldwolmail.nl = Erwin te Markelo


Lieve Loes en Peter,
Het was voor mij (zus van Frank) en m'n familie ook een droom . . . . . . .
Marjan, Harm, Hanneke en Judith
romp.vlindenthisaddressisoldhetnet.nl = Harm Romp
Veel later kregen we een e-mail:
". . . . . dan zal Sabine van ons kindje gaan bevallen.
Als je even terug rekent, betekent dat dat we ons niet verveeld hebben tijdens de nachten op Kreta.

. . . . . . alleen moeten jullie dan wel beloven dat de volgende keer dat we op Kreta komen,
er een box in een van de huisjes aanwezig is."

winthisaddressisoldzonnet.nl


. . . . . . . . . . . . . . . al surfend op het INTERNET kwamen wij via www.vakantiewoningen.nl op de site van Loes en Peter.

Wervende teksten en een paar mooie plaatjes deden ons besluiten de gok te wagen. Om de spanning te breken, kan ik mededelen dat we er geen spijt van hebben gekregen. Meest opvallend vonden wij de bijzonder gezellige sfeer, in steeds wisselende gezelschappen, tijdens en zeker ook na het eten. Ik heb bijvoorbeeld besloten dat ik me op ga geven voor de "sound-mix-play-back-show", omdat ik er achter ben gekomen, dat ik onder begeleiding van Peter op de gitaar, Elvis perfect kan imiteren: are you lonesome tonight . . . . maar dan de lachversie. Dus de vakantie heeft dus ook al weer wat opgeleverd. . . . . . . Loes = "rots in de branding" . . . . . . voordat ik nu helemaal lyrisch wordt en ga overdrijven stop ik met schrijven, maar niet zonder hartelijk en oprecht te bedanken voor de heerlijke 10 dagen. Trouwens dat INTERNET adres staat gebookmarked.

groetjes van Marle, Paul en Dion uit Houten. . . ook wij wisten niet waar naar toe dit jaar en vonden Tania op het laatste nippertje via INTERNET.

Blijkbaar heeft het uitstellen van beslissingen ook z'n voordelen. We hebben het hier werkelijk heerlijk gehad en alles gevonden wat we zochten: Rust, zon beetje wind, vriendjes voor de kinderen Nina en Rub en, gezellige mede gasten, een Pandaatje om over het eiland te racen op zoek naar een beetje Mino´sche cultuur vooral geen overdosis op verzoek van N+R en ruige natuur. Na deze rustige weken zijn we weer in prima conditie voor . . . . . . . . . . . . . . Dank voor jullie goede zorgen en tips.

Simone, Rein, Ruben en Nina." simonegerardsthisaddressisoldvanwylick.demon.nl uit Geldrop


. . . . . . . . . . . via INTERNET geboekt, best wel spannend. Maar dat ging prima. 's Nachts kwamen we aan, kinderen slapend op de achterbank. De andere dag heerlijk "VAKANTIE" , lekker ontbijten bij Loes en dan natuurlijk naar het strand. Vele leuke uitstapjes gemaakt, op goede tips van Peter. Gezellige avonden gehad met de gehele ploeg, met veel lekker eten, van kok Peter. Wij voegen een goede vakantie toe aan onze herinneringen . . . . . . . . . "

Frans, Petra, Nico en Alexander. uit Strijen

Theo schreef onder meer:
. . . . . . . dit pleitte dus voor de zuidkant,
dat ook minder toeristisch is.
En op de tweede plaats dat er een auto bij inbegrepen was.
Het enige probleem dat ik had was dat ik een voorschot naar een wildvreemd adres ergens in Alkmaar moest overmaken . . . . .
Kwintsheul El en Dre fantastische mensen!!!


floor en lisa: elk jaar weer "onze kinderen"


Hopelijk tot gauw! Vriendelijke groeten,
Loes en Peter.